Hartjesdag Zeedijk groepsfoto | Hartjesdagen.nl

HARTJESDAG ma 21 aug 2023

Informatie voor bewoners

Tafels

We kiezen ook dit jaar voor opklapbare tafels en bankjes die gebruikt worden voor samen eten, voor uitstallingen, als ontmoetingsplek voor bewoners, als terrastafel, als marktkraam.

Door de tafels aan de gevel te plaatsen is meteen ook het probleem van belemmering van de doorgang door nooddiensten ondervangen.

Ook bewoners kunnen meedoen door een tafel te gebruiken. Het gebruik van deze tafels maakt van Hartjesdagen een heel bijzonder evenement. Je kunt je tafel(s) aankleden zoals je wilt, mits je rekening houdt met de mogelijkheid dat de hele tafel op zijn kant gezet moet worden, als er iets aan de hand is.

Wil je een tafel gebruiken, dan kun je informeren bij Hans Dikker 06 144 304 51

Buurtbrunch

De buurtbrunch werd in voorgaande jaren gesponsord door verschillende lokale en andere leveranciers van ondernemers op de Zeedijk e.o.. Het zal niemand verbazen dat het dit jaar voor vele ondernemers niet makkelijk is en dat sponsoring niet bovenaan op de lijst van uitgaven staat.

Daarom vragen we dit jaar bewoners en ondernemers zelf de tafels te voorzien van eten en drinken. Niet voor de hele straat, maar voor de tafel voor je deur. Overleg met buren/ondernemers.

publieksjury 2019 1e prijs HARTJES 2019 | Foto: Sas Schilten © | Hartjesdagen.nl

Vuilnis

Maandag is vuilophaaldag. Omdat het Hartjesdag is, kan de vuilniswagen niet op de normale tijd de Zeedijk op.

Wilt u zo vriendelijk zijn uw vuilnis pas vanaf 21.30 uur buiten te zetten? De Reiniging komt, in overleg met Stichting Hartjesdagen, na het evenement het afval ophalen.

Dank voor de medewerking!