Hartjesdag Zeedijk groepsfoto | Hartjesdagen.nl

HARTJESDAG ma 21 aug 2023

Hartjesdag 2022 was een goeie!

Lieve allemaal, hoe vaak we niet hebben gehoord “Zo leuk dat het weer kan!” en “Ik kom bekenden tegen die ik al twee jaar niet heb gezien” En vooral “Hoe gáát het met je?!” ? Echte regen is ons ook bespaard gebleven.

En hoewel er aanzienlijk minder deelnemers waren dan vorige jaren -minder werk aan de groepsfoto ;), was het ouderwets gezellig. Maar dat is eigenlijk altijd zo met Hartjesdag. En ondanks de warmte heeft niemand de zorg van de EHBO-ers nodig gehad. Over de hele dag is er 1 paracetamol uitgedeeld.

Het kan niet genoeg gezegd worden, maar zonder vrijwilligers is zo’n dag helemaal niet mogelijk. Mensen die zich inzetten om alles gedaan te krijgen. In de hitte en onder tijdsdruk. Dank aan al onze trouwe vrijwilligers! En dank aan Carola Vrugteveen (ook vrijwilliger) voor het coördineren van de vrijwilligerstaken.
Speciale dank aan Marianna de Leeuw, die de afgelopen jaren de vrijwilligers aanstuurde. Zij doet een stapje terug.
Voor de komende editie -en dat belooft een speciale te worden, zoeken we meer vrijwilligers, sterke mensen, volhouders, die de huidige groep kunnen aanvullen. Ben je een van de vrijwilligers van volgend jaar? Meld je dan aan via [email protected].

Dank natuurlijk ook aan de jury! Altijd lastig om de juiste beslissing te nemen als het gaat om het bepalen van de winnaars. Daar tegenover staat dat juryleden natuulijk het beste zicht hebben op de deelnemers en hun ‘optreden’. En dank aan Dees Seegers (ook vrijwilliger) – de jury-moeder dit jaar, voor het verzorgen van de inschrijvingen en de zorg voor de juryleden.
Dank aan Sas Schilten voor het fotograferen van de deelnemers. Ook vrijwilliger.

Nogmaals dank aan alle sponsors van dit jaar. Ondanks het wegvallen van verschillende belangrijke sponsors vanwege Corona-verliezen en zelfs bedrijfsbeëindiging konden we toch de brunch laten doorgaan. Speciale dank voor de faciliteiten en mensen die Restaurant de Kroonprins en NH Collection Amsterdam Barbizon Palace beschikbaar stelden. En uiteindelijk was de portier van Barbizon de held van de avond met zijn vermogen ons die f*king spanbanden uit te leggen!
En dank aan de Gemeente Amsterdam voor de verstrekte subsidie voor het buurtfeest dit jaar. Hiermee konden we de basiskosten dekken.

Aan de bewoners en ondernemers: dank voor de medewerking m.b.t. de vuilnisophaaltijd.
En aan de Gemeente Reiniging Amsterdam Centrum – 3 wagens sterk: jullie toeterende optocht, onder luid gejuich, was een gezellige afsluiting van het programma!

Aan Anand Houtman (ook vrijwilliger) dank voor het coördineren van de beveiliging op de Zeedijk.

Dank aan Zu La voor de prachtige keramische trofeeën! Ook vrijwilliger.

Als je leuke foto’s hebt, die op de website zou willen zien, mail ze ons dan: [email protected].
Als je foto’s wilt taggen op Facebook, gebruik dan de juiste de vermelding: https://www.facebook.com/hartjesdagenzeedijk.

Tot volgend jaar

Stichting Hartjesdagen
Hans Dikker
Diana van Laar